- Mixfood
- Bсі заклади
- Ресторани
- Комора


Комора
Замовлення на обід приймається щодня з 12:00
Меню відповідає конкретному дню тижня
Комора


Замовлення на обід приймається щодня з 12:00
Меню відповідає конкретному дню тижня
Перші страви
Комплексні обіди

Бульйон - традиційний наваристий курячий бульйончик з м`ясом та відвареним яєцем 250 г
Галушка WOK - 12 шт парових пшеничних галушечок, смажена курочка, солодкий перець, спаржа,свіжий огірок червона цибуля, заправлені кисло-солодким соусом. Присипані зеленою цибулею та кунжутом 250 г
Вітамінний салат - з морквою, селерою та яблучком, заправлені олійкою 130 г
Імуностимулюючий напій

Нідерладський гороховий супчик - з єгерськими напівкопченими ковбасками 250 г
Котляревського галушка - ніжна парова гречано-пшенична галушка зі шкварочками та смаженою цибулькою 220 г
Салат "Стрункий стан" - з бурячка, капусти, яблучка та морквочки, заправлені олійкою 140 г
Імуностимулюючий напій
Пісне меню
Галушки заморожені
Фірмові соуси
Борщові заправки

Сальце крафтове
Галушки
Салати
Імуностимулятори
Пряні суміші

Склад: Цибуля, морква, паприка червона, паприка зелена, томати, часник, корінь петрушки, зелень петрушки.
Приправа "Український борщ" - спеціальна суміш з натуральних овочів, трав і коріння, яка допоможе Вам приготувати чудово ароматний і смачний борщ. Вона підходить для м'ясних, овочевих супів, бульйонів і соусів. Додавати її слід за смаком незадовго до готовності.

Склад: паприка червона, гірчиця біла, морква, паприка зелена, часник, цибуля, цибуля порей, кріп.
Суміш "Царська" - прекрасно доповнить смаковий букет будь-яких страв, особливо супів і бульйонів. Має насичений пряний смак, надає бульйону красивий колір. Суміш багата клітковиною, низькокалорійна, абсолютно не містить жиру

Склад: паприка червона, морква, томат, петрушка, цибуля, кріп, перець чорний, лавровий лист.
Приправа овочева для перших страв складається з спеціально підібраних спецій і пряних трав, завдяки яким Ваші супи стануть ще смачніше. Така приправа прикрасить будь-який суп або бульйон.

Склад: базилік, гірчиця біла, зіра ціла, коріандр половинки, майоран, паприка різана червона, перець чорний горошок, розмарин, часник
Приправа Гриль і барбекю - прекрасне поєднання спецій і прянощів, яке ідеально підходить до будь-якого виду м'яса і риби. Натуральні спеції, котрі входять до складу приправи, наповнять Ваші страви витонченим ароматом і смаком. Ця приправа також потрібна для запікання м'яса на вугіллі або в духовці, а також для приготування соусу барбекю. Крім смаку, ця приправа додає м'ясу на вугіллі ще і красивий колір.
Десерти
Українська кухня
Комора-перша галушкова мануфактура-це головний гастрономічний об’єкт в туристичному маршруті, що знайомить з легендарною регіональною стравою Полтави – галушкою.
Тут Ви спробуєте:
класичну парову галушку, галушку WOK, смажену галушку у фритюрі, гречані галушки, зі шпинатом чи лососем і навіть з шоколадом та галушковий штрудель.
Ще безліч варіацій автентичної страви створять кухарі на відкритій кухні прямо на ваших очах, доки ви будете знайомитися з легендами закладу.
Ви також можете замовити етнографічний майстер-клас та стати членом «Галушкової гільдії».
1. Відгук повинен бути корисний. Якщо у відгуку немає ніякої корисної інформації, то і витрачати час на нього немає сенсу. Розкажіть про смак їжі, час виконання замовлення, якість обслуговування, зручність сервісу, можливі проблеми, про свої пропозиції. Бажано додати фото, щоб інші переконалися в реальності ваших слів.
Якщо адміністрацією сайту буде встановлено, що відгук написано без замовлення через наш сервіс, він може бути видалений.
2. Небажані публікації непотрібних, малоінформативних відгуків, або відгуків, що містять безліч помилок, некорисні коментарі ("+1", "Дякуємо", і т.п.). Заборонено розміщення зовнішніх посилань, рекламних матеріалів, ненормативної лексики, і всього, що порушує закони України.